Η ομάδα

Η ομάδα της Dani Service Dogs  απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν τη ζωή και που μέσα από προσωπικές τους ή οικογενειακές εμπειρίες, γνώρισαν τη ζωή των ανθρώπων με διαβήτη και κινητικά προβλήματα.

Αποφάσισαν λοιπόν να συγκεντρώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής αυτών των ανθρώπων.

“Δημιουργούμε” σκύλους εργασίας ανάλογα με τις ανάγκες σας
Το πρώτο μας μέλημα είναι να συζητήσουμε μαζί σας αν πραγματικά χρειάζεστε έναν σκύλο εργασίας και τι περιμένετε από αυτόν.
Εφόσον παρθεί αυτή η απόφαση, “δημιουργούμε” τον κατάλληλο σκύλο εργασίας για εσάς σε σχέση με τις ανάγκες σας και τον τρόπο ζωής σας.

Επιλέγουμε την κατάλληλη ράτσα και το κατάλληλο κουτάβι ανάλογα με τις ανάγκες σας
Στη θεωρία όλα τα κουτάβια, με τη σωστή εκπαίδευση, μπορούν να γίνουν σκύλοι εργασίας.
Μερικά όμως έχουν περισσότερο “ταλέντο”. Έτσι με την εμπειρία μας μπορούμε να επιλέξουμε το καταλληλότερο για εσάς.

Αξιολογούμε το σκύλο σας, σε περίπτωση που ήδη υπάρχει, και τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε σκύλο εργασίας
Αν ήδη διαθέτετε ένα σκύλο, αξιολογούμε την ιδιοσυγκρασία του και την προοπτική να εξελιχθεί σε σκύλο εργασίας που να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Εκπαιδεύουμε το σκύλο εργασίας ΣΑΣ στο σπίτι ΣΑΣ
Ο στόχος του να διαθέτετε σκύλο εργασίας είναι για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη. Αυτό ξεκινάει ήδη από την εκπαίδευση. Ερχόμαστε στο σπίτι σας ή στο χώρο που θα μας υποδείξετε, ώστε να δουλέψουμε μαζί και να εκπαιδεύσουμε το νέο σκύλο εργασίας σας.

Προσφέρουμε υποστήριξη στους πελάτες μας από την αρχή ως το τέλος
Όλη η ομάδα του Dani Service Dogs διαθέτει την κατάρτιση και την εμπειρία να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία απόκτησης σκύλου εργασίας. Μπορεί να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη καθώς και να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη διαδικασία εκπαίδευσης και το πώς θα είναι η ζωή σας μετά την απόκτηση του σκύλου σας.

dani

Κωνσταντίνος Σ.  Δανιάς
Εφαρμοσμένη Κλινική και Αθλητική Διατροφoλογία – Διαιτολογία Msc
Εκπαιδευτής Σκύλων

Ως απόφοιτος του Α.Π.Θ. με την ειδικότητα του Επιστήμονα και Τεχνολόγου Τροφίμων, και κάτοχος ενός Μεταπτυχιακού τίτλου από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο – Τμήμα Χημείας, είχε θέσει τις βάσεις να εμβαθύνει / εστιάσει τις σπουδές του σε έναν τομέα που τον ενδιέφερε ανέκαθεν και που πρακτικά κατείχε από νωρίς όντας χρόνια αθλητής, τη διατροφή. Έτσι ολοκλήρωσε το δεύτερο μεταπτυχιακό του με ειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Διατροφoλογία – Διαιτολογία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.
Μεγαλώνοντας στο νησί του τη Μυτιλήνη, είχε την τύχη να ζήσει σε ένα σπίτι με πολλά ζώα. Ξεχώριζε πάντα τα σκυλιά και από πολύ νωρίς προσπαθούσε να κατανοήσει τη συμπεριφορά τους και να καταγράψει τις αντιδράσεις τους. Σύντομα έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και έτσι του δημιουργήθηκε το πάθος για την εκπαίδευσή τους.
Αυτό το πάθος είναι που τον οδήγησε να εκπαιδευτεί κοντά στους πιο αναγνωρισμένους εκπαιδευτές σκύλων στην Ελλάδα , Ευρώπη αλλά και ΗΠΑ, αποκτώντας μοναδικές γνώσεις. Μέσα από αυτό, ανακάλυψε ότι με σωστή εκπαίδευση τα σκυλιά μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμη βοήθεια όχι μόνο στους ανθρώπους με διαβήτη αλλά και στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.
Έτσι ένας από τους σκοπούς του έγινε η βελτίωση των συνθηκών της ζωής αυτών των ανθρώπων. Με διάθεση, επιστημονική κατάρτιση και γνώσεις για την εκπαίδευση, αποφάσισε να δημιουργήσει ανεκτίμητους ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΖΩΗΣ.
Το αποτέλεσμα και μόνο δικαιώνει αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Blue

Γιάννης Μοσχόβης
Επιστημονικός Συνεργάτης – Σύμβουλος
Ψυχολόγος

Ο Γιάννης Μοσχόβης σπούδασε ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία (2007) και από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2011 απέκτησε θεωρητική εκπαίδευση στη Γνωστική – Συμπεριφορική Θεραπεία από την Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2012 εργάστηκε ως ψυχολόγος στο Μικτό Κέντρο Διημερευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α “Η Κυψέλη” (Μυτιλήνη) όπου συμμετείχε στην εκπόνηση έρευνας στις οικογενειες των Α.με.Α για την ανάδειξη προβλημάτων αυτής της ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας.